12 Mart 2010 Cuma

En Çevreci Promosyon - Çevre Dostu Reklam ve Promosyon

Promosyon malzemeleri ticari firmaların bütçelerinde kayda değer bir yer tutuyor. Arzu edilen imaj ve firmanın karakterinin önemli temsilcisi bu ürünler tv reklamları kadar ilgi çekici olabiliyor. Bu ürünler modern pazarlamanın ihtiyacı ve bu ihtiyacı giderirken sorumlulukları unutmamak çok önemli.Firmalar promosyon malzemesi seçimi yaparken çevresel sorumluluk bilincinde olmalıdır.
Sürdürülebilir , Geri Dönüşümlü , Çevre Dostu promosyon ürünlerini kullanarak bu yükümlülüklerini yerine getirebilirler. CAM da bu ürünlerin başında geliyor.

ESKİ CAMLAR BARDAK OLDU Ürünleri kullanılmış cam şişelerden elde edilmektedir(ki biliyorsunuz). Eski şişelerden yapılan bu bardaklar hem geri dönüşümden elde edildiklerinden hem de geri kazanım sürecinde bilinen yöntemlere göre çok daha az enerji ile yeni ürün elde edildiğinden (ki daha az karbon salınımı demektir) en çevreci promosyon malzemelerinden biridir. Kumlama yöntemi ile sınırsız yazı ve şekil imkanı vardır. Firmanızın tanıtımını yaparken çevreye verdiğiniz önemi de çevre dostu bardaklar ile vurgulayabilirsiniz.


www.eskicamlarbardakoldu.com

2 yorum:

  1. Cok iyi bir düşünce tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. Bloğunuzda ki makalelerin takipçisi olduk, değerli yorumlarınızı bizimle paylaşmanızdan ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.

    Başarılarınızın devamını dileriz. tül perde olarak paylaşımlarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil